Over Freek!

Freek! is in de eerste plaats natuurlijk de naam van de chef van dit kleine gezellige restaurantje. Freek heeft er al een lange carrière opzitten aan het fornuis van een aantal grote restaurants.

Regelmatig bijgestaan door zijn echtgenote Elke en met steeds een guitige blik van op één van de prachtige foto’s van zijn dochter Charlotte verwelkomt hij jullie vanuit zijn keuken met steeds wisselende eigen creaties.

Dagelijks gaat hij ’s morgens vroeg zijn inkopen doen en tovert hij ’s middags en ’s avonds heerlijke gerechten van eerlijke dagverse producten op je bord.

Trouw aan zijn eigen jonge maar ook klassieke stijl met oosterse en mediterrane invloeden maakt hij steeds opnieuw de lekkernijen vanop het menu, aangevuld met nieuwe en oude klassiekers die je op het krijtbord in het restaurant vindt.

Bij Freek! kom je niet alleen omdat het er gezellig en warm is, omdat er steeds een zeer welkome sfeer heerst of omdat je nieuwsgierig het kleine binnenkoertje opwandelt in het gezellige straatje wat de Guldenhoofdstraat is... Je komt er terug omdat je er steeds opnieuw geniet van de verse en de lekkere gerechten die Freek je opnieuw en opnieuw voorschotelt!

En wanneer je dan binnenkomt, en je oog valt op het aquarium met de kreeften, dan weet je dat ook de kreeftenliefhebber op het juiste adres is aangekomen.

Wees meer dan zeer welkom, en nu al tot weerziens!

© 2021 Freek De Backer • BE 0894.216.274 • Guldenhoofdstraat 2, 9200 Dendermonde
Alle prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen - Service et TVA inclus