A la carte

Voorgerechten

Carpaccio van Charolaisrund met parmezaan, olijfolie en mesclun
€ 17

Ravioli, bisque en grijze garnalen
€ 21

Tartaar van zalm en frisse lentesla
€ 20


Kreeft

Salade van kreeft "Belle Vue" met sausjes en brood
€ 50

Gegrilde kreeft met licht pikante salsa van tomaat, kruidenslaatje en lookbrood
€ 50

Stoofpot van kreeft met bisque, room, fijne groenten en kasteelaardappelen
€ 52


Vis

Bouillabaisse "Charlotte" met kaas, rouille en geroosterd brood
€ 30

Kabeljauwhaas op vel, spinazie en blanke boter
€ 30


Vlees

Kalfsrug met jus van parijse champignons en gesmoorde groenten
€ 32

Varkenswangetjes met Starköl Devos en handgesneden frietjes
€ 25

Gegrild ribstuk "Holstein" (300gr) met gebroken zwarte pepersaus, slaatje en handgesneden frietjes
€ 31


Desserts

Sorbet van Calamansi limoen, wodka en framboos
€ 10

Crème brûlée "klassiek"
€ 8

"A la minute" gedraaid vanilleroomijs met warme fondant chocolade
€ 9

Café Glacé
€ 9

© 2019 Freek De Backer • BE 0894.216.274 • Guldenhoofdstraat 2, 9200 Dendermonde
Alle prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen - Service et TVA inclus